Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online Ce este Tigara Electronica? | Tigari Bucuresti Online

Ce este Tigara Electronica?

Ce este Tigara Electronica?
Ce este Tigara Electronica?

Tigara electronica este un produs revolutionar al carei scop este inlociurea fumatului traditional.


Aceasta tigara electronica  este produsa de Shenzhen Sailebao Technology Ltd. unul din lidrerii din acest domeniu, lucru ce garanteaza calitatea exceptionala a produselor comercializate de catre noi.
Tigara electronica se compune dintr-un acumulator, Atomizor ( Vaporizator ) si cartusul.

Principiul de functionare a tigarii electronice.

Desi tigarea electronica este considerata ca fiind una din cele mai mari inventii din ultimii 100 de ani, functionarea acesteia are la baza un proces relativ simplu si anume VAPORIZAREA.
In cazul bateriei acestea sunt de doua feluri, automate sau manuale amandoua avand rolul de alimentare cu energie a atomizorului.Atomizorul sau vaporizatorul cu ajutorul unei plase de nichelina conduce lichidul din cartus catre o microrezistenta care prin incalzire va transforma lichidul in vapori si asfel ne vom satisface nevoia de nicotina.

Nevoia de nicotina.

De ce este considerata tigarea electronica o mare descoperire?
  
Deoarece tigarea electronica a reusit sa inlocuiasca fumatul traditional pana la cele mai mici detalii, oferind fumatorului posibilitatea satisfacerii psihologice ( inhalarea, gestica ) cat si satisfacerea celei neurologice sau chimice legate de dependenta de nicotina.
  
Se cunoaste faptul ca substanta responsabila cu dependenta este nicotina, dar spre deosebire de fumatul traditional unde alaturi de nicotina organismul este obliagat sa mai primeasca inca 40 de substante cancerigene ( gudron,  arsenic, monoxid de carbon etc) vaporii tigarii electronice nu contenin aceste substante cancerigene.

In continutul e-lichidului elementul principal este propilen-glicolul,sau glicerina vegetala, substante regasite frecvent in industria alimentara si farmaceutica.

Alaturii de propilen-glicolul,sau glicerina vegetala mai regasim nicotina intr-un procent variabil si aromatizanti identic naurali folositi deasementea foarte intens in industria alimentara.

In concluzie folosind tigara electronica reduceti riscul de imbolnavire cu pana la 99% fata de fumatul traditional.

Comanda produsul