Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online Țigara electronică Green Smoke® | Tigari Bucuresti Online

Țigara electronică Green Smoke®

Țigara electronică Green Smoke®

Țigara electronică Green Smoke® a fost concepută pentru a vă oferi o experiență de fumat fină și plăcută.


Designul nostru simplu, din două piese, constă într-o baterie de lungă durată și cartomizorul revoluționar FlavorMax™ (cartuș). Țigara electronică Green Smoke® produce un vapor fin și bogat, fără miros ofensiv de țigară, scrum sau mucuri de țigară.
Bateria fină de lungă durată asigură o experiență consistentă de fumat. Cartomizoarele noastre FlavorMax™ produc un volum de fum comparabil cu până la 1,5 pachete de țigări tradiționale –  până la 360 pufuri. Noi vă oferim o serie de arome și niveluri de nicotină, din care dumneavoastră puteți alege.
Țigarile electronice Green Smoke® au o construcție solidă, fiind făcute din oțel – sunt foarte confortabile când sunt utilizate sau transportate. Acest design din oțel vă asigură că e-țigara va rămâne în condiții de siguranță în buzunarul dumneavoastră.

Ușor pentru buzunar


Cu țigările tradiționale trebuie să transportați pachetul întreg de țigări, plus o brichetă sau un pachet de chibrituri.
Țigara electronică Green Smoke® nu trebuie aprinsa. Tot ce trebuie să faceți, este să inhalați.
Un cartomizor este comparabil cu pâna la 1.5 pachete de țigări tradiționale.
Singurul lucru pe care va trebui să-l luați cu dumneavoastră este doar țigara electronică.
Nu un pachet întreg de țigări.
...nici măcar o brichetă.

Portofelul dumneavoastră devine mai ușor


Țigarile electronice Green Smoke® sunt, de asemenea, semnificativ mai economice decât țigările tradiționale.
Momentan un pachet de țigări poate costa oriunde între 10.5 RON și 13,5 RON în funcție de unde locuiți. Prețul mediu este de 11.5 RON.
Fiecare Cartomizor Green Smoke ® costă doar 59.00 RON ... și cu ofertele noastre speciale prețul poate scădea la un nivel și mai mic: 11.8 RON pe un cartomizor (cartuș), care este echivalentul a până la 30 țigări tradiționale.
Dacă considerați că acesta ar putea costa 11.8 RON pentru a fuma 1.5 pachete de țigări (care este de cca. 7.86 RON pentru un pachet obișnuit), e destul de clar că Green Smoke® reprezintă combinația perfectă, dacă doriți o aromă și un gust bogate, o experiență de fumat convenabilă și un preț minunat.