Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online Devino nefumator! | Tigari Bucuresti Online

Devino nefumator!

Devino nefumator!
Devino nefumator!

De ce sa renunti la fumat?


Se stie ca fumatul tutunului afecteaza energia si vitalitatea corpului uman. Astfel, cand urcam scari sau cand alergam, avem uneori senzatia ca ne este slabita rezistenta, iar respiratia nu se mai poate realiza corespunzator. Acesta este principalul motiv pentru care niciun sportive de performanta nu isi permite sa fie fumator. Insa acesta este doar un exemplu local si intalnit de multe persoane, cel mai mare pericol pe care il prezinta acest viciu fiind deteriorarea, in timp, a sanatatii fumatorului si dependentului de tutun.

Fumatul si substantele toxice din tigarile clasice pot afecta functionarea plamanilor si pot cauza insuficienta respiratorie datorita umflarii si limitarii areajului plamanilor. Pe langa toate acestea, mai cauzeaza si un exces de mucozitati in pasajele plamanilor. Fumatul mai poate provoca cresterea tensiunii arteriale sau poate vatama liniile arteriale, contribuind la artoscleroza. In plus, unul dintre cele mai daunatoare efecte secundare poate duce la cresterea riscului de infarct datorita blocajelor in circulatia sangelui. Si lista stiintifica ce include efectele fumatului asupra sanatatii, cu siguranta, poate continua mai detaliat si mai complex.

De ce tigara electronica? Sau cum sa te lasi de fumat?

Pe langa faptul ca binecunoscuta e-tigareta poate fi fumata in locuri in care in mod normal fumatul clasic este interzis, fara sa deranjeze pe cei din jur, tigara electronica iti creaza baza psihologica necesara in procesul de a renunta la tigarile din tutun. Si asta este, cu adevarat, motivul din spatele acestor dispositive.

Cum functioneaza?

Poti sa te lasi de tot de fumat scazand treptat concentratia de nicotina din lichid. La un moment dat, vei utiliza lichid fara nicotina, care are doar aroma. Astfel, corpul isi va pirde definitiv dependenta de nicotina.

Tigara electronica este una dintre cele mai bine cotate tigari la ora actuala. Este usor de folosit, revolutionara, cu un aspect placut, are gustul unei tigari tradtionale, fara a avea insaefectele nocive ale acesteia si este ideala pentru persoanele care vor sa se lase de fumat.

Mult success din partea echipei  TigariBucuresti!