Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online 10 celebrități care fumează țigări electronice | Tigari Bucuresti Online

10 celebrități care fumează țigări electronice

Și pentru că nu suntem singurii entuziaști ai țigărilor electronice...

Vă vom prezenta în continuare câteva celebrități care au renunțat la fumat în favoarea vapatului.
  • Ronnie Wood – chitaristul celebrei formații The Rolling Stones este un mare amator al țigărilor electronice. Contrar scopului celor mai mulți vaperi, Ronnie nu dorește să renunțe la fumat, dar este foarte încântat de gustul și senzația țigării electronice. Fumează, în continuare, și țigări tradiționale.
  • Leonardo di Caprio – celebrul actor care a cucerit o lume întreagă cu talentul său, încearcă să renunțe de ceva timp la obiceiul afișat cu atâta ostentație în The Wolf of Wall Street. Este unul dintre cei mai devotați utilizatori ai țigării electronice, fiind surprins folosind-o la câteva dintre cele mai recente evenimente mondene, precum ceremonia de decernare a Globului de Aur.
  • Britney Spears – cântăreața folosește țigara electronică doar de puțin timp, și nu a divulgat publicului dacă este o schimbare permanentă sau doar temporară. Oricum, putem observa în comportamentul artistei, o tendință generală de îmbunătățire a stilului vieții.
  • Charlie Sheen – actorul american cunoscut pentru popularul Two and a Half Men, s-a decis să schimbe definitiv țigările tradiționale cu cele electronice, în urma numeroaselor amenzi încasate pentru că fuma în locuri unde nu era permis. Ulterior, Charlie Sheen și-a înființat propriul brand.
  • Kate Moss – apariția faimosului fotomodel britanic în lumea vapatului nu a fost făcută fără senzație, aceasta achiziționând o țigară electronică în valoare de peste 2000 de lire sterline.
  • June Brown – actrița britanică a avut primul contact cu țigările electronice pe platourile de filmare ale serialului EastEnders, dar i-au plăcut atât de mult, încât a început să vapeze și în afara programului de filmări. Oricum, pentru moment June vapează doar în locurile în care nu este permis fumatul tradițional, fiind fidelă analoagelor.
  • Tom Petty – faimosul muzician vapează încă din 2010, fiind un mare amaror al țigărilor electronice.
  • Nikki Reed – cunoscută pentru rolul din Twilight Saga, actrița a renunțat complet la țigările tradiționale, în favoarea celor electronice, de aproximativ 2 ani.
  • Robert Patisson – actorul devenit celebru în urma rolurilor din Harry Potter, dar mai ales din Twilight Saga, a fost surprins vapând la mai multe evenimente mondene, ultima dată împărțind o țigară electronică cu Uma Thurman, în cadrul premiilor Elle Women.
  • Johnny Depp – în cazul multîndrăgitului actor american, totul a început pe platourile de filmare ale „The Tourist” (Turistul) și se pare că a continuat și în afara acestora, actorul nerenunțând însă la țigările tradiționale.