Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online Studiu tigari electronice | Tigari Bucuresti Online

Studiu tigari electronice

Studiu tigari electronice
Studiu tigari electronice

Fumatorii care au trecut la tigara electronica au simtit o imbunatatire a sanatatii.

Uneori, pentru a ne convinge de anumite aspecte reale si pentru a inaltura scepticismul creat de mult marketing si publicitate, avem nevoie de dovezi concise, stiintifice, care sa ne duca la concluzia corecta.

In urma unui sondaj s-a constatat ca o parte majoritara a utilizatorilor de tigari electronice au simtit o ameliorare vizibila a starii de sanatate, de cand au renuntat la fumatul traditional.

Luandu-se un esantion de 1000 de utilizatori de tigara electronica, datele finale arata ca 98% dintre acestia au sustinut ca au fumat mai putine tigari clasice de cand au inceput sa fumeze tigari electronice.

In proportie de 77% printre persoanele cu ajutorul carora care s-a realizat sondajul, au declarat ca nu au mai fumat deloc de cand au schimbat fumatul clasic cu e-tigareta.

Imbunatatirile sesizate de cei care au experimentat fumatul cu tigara electronica s-au facut simtite la nivelul plamanului, raportandu-se astfel o revenire considerabila a capacitatii pulmonare, doua treimi dintre cei care au fost supusi studiului observand ca tusea provocata de tigara clasica s-a ameliorat.

Trei sferturi dintre acestia au raportat faptul ca tigara electronica si in acelasi timp, renuntarea la tigara clasica din tutun i-a stimulat in vederea cresterii capacitatii si a abilitatii de a face exercitii fizice, fara sa mai intervina oboseala nejustificata sau timpurie.

Adiacent acestui studiu, Dr. Konstantinos Farsalinos, doctor la Centrul de Chirurgie Cardiaca Onassis din Atena sustine, in urma propriei cercetari, faptul ca tigarile electronice nu afecteaza ritmul cardiac al inimii. Acelasi Konstantinos Farsalinos a analizat si datele din studiul de mai sus, sustinand ca cei care nu au sesizat imbunatatiri de sanatate, au fost persoanele care au continuat sa fumeze si tigari clasice, in paralel cu tigara electronica.