Tigari Bucuresti Online Tigari Bucuresti Online De ce să alegem țigările electronice? | Tigari Bucuresti Online

De ce să alegem țigările electronice?

De ce să alegem țigările electronice?
De ce să alegem țigările electronice?

Toți ne-am pus această întrebare. Cu ce m-ar ajuta pe mine, ca fumător, să aleg țigările electronice în locul celor cu care m-am obișnuit și care îmi plac? 

Ce avantaje am? Pot oare țigările electronice să compenseze nevoia mea de nicotină? Dar gestul cu care m-am obișnuit? Va mai avea cafeaua același gust?

Pentru început trebuie menționat că principalul scop al țigărilor electronice este de a crea fumătorilor senzația unei țigări reale. În cazul țigărilor Green Smoke, atât designul, cât și mărimea, creează senzația fizică a unei țigări tradiționale. Mai mult, dacă LED-ul este de culoare roșie, veți avea impresia arderii capătului țigării, fără a avea însă problema scrumului.

În ceea ce privește gustul, țigările electronice au o gamă variată de arome. Green Smoke oferă celor ce doresc senzația țigărilor tradiționale, trei arome de tutun, care se apropie foarte tare de gustul cu care sunteți obișnuiți. Aroma Red Label este asemănătoare la gust cu țigările Marlboro, iar în funcție de concentrația de nicotină pe care o alegeți, acestea pot varia de la foarte slabe, la foarte tari. Absolute Tobacco este aroma recomandată amatorilor de pipă, iar Tobacco Gold celor care preferă rafinamentul trabucurilor.

Tăria acestor țigări variază de la foarte slabe, la foarte tari, pentru ca orice fumător să se poată bucura de concentrația de nicotină cu care este obișnuit.

Mai mult, în cazul țigărilor electronice Green Smoke, cantitatea de vapori emanată este la fel de mare ca fumul expirat dintr-o țigară tradițională.

Senzația cu care este obișnuit orice fumător și pe care o dorește de la o țigară se regăsește, așadar, în țigările electronice, acestea fiind produse pentru a se conforma cu toate gusturile și cerințele consumatorilor. Atât designul, cât și gustul sau cantitatea de vapori sunt asemănătoare țigărilor tradiționale.

Care ar fi avantajele alegerii unei țigări electronice și renunțarea la cele cu care ne-am obișnuit?

În primul rând, țigările electronice sunt mult mai curate. Nu creează fum sau mirosuri neplăcute, nu se impregnează în hainele sau respirația dumneavoastră. Nu produc scrum sau mucuri de țigară.

În al doilea rând, sunt mult mai ușor de folosit. Nu necesită aprindere și se pot fuma aproape peste tot, inclusiv în spații interzise precum trenurile sau avioanele. Țigările Green Smoke sunt formate din doar două piese și nu necesită reîncărcări cu lichid sau alte proceduri complicate și neigienice.

Toate țigările electronice conțin nicotină, dar nu au în componență toate toxinele nocive pe care le putem regăsi în țigările tradiționale, fiind astfel o alternativă mai bună a fumatului.

Pentru unele persoane țigările electronice reprezintă o metodă de a renunța la fumat. Pentru altele doar schimbarea unui obicei nefast cu unul mai puțin nociv. În orice caz, senzația pe care o oferă fumătorilor este aceeași pe care o regăsim într-o țigară normală.

Nu în ultimul rând, costul acestei tranziții devine foarte evident după câteva luni. Nu doar beneficiile fizice, dar și cele financiare vor putea fi observate după o perioadă de folosire a țigărilor Green Smoke. Puteți accesa aici calculatorul nostru de economii pentru a vedea cât ați putea economisi utilizând Green Smoke pentru o perioadă de un an.

Acestea fiind spuse, noi vă invităm să testați produsele noastre, Kitul Intro sau Kitul Starter acum la prețuri și mai reduse!